Sexy Dancers se po dvaceti letech vrátí na pódium. Zahrají Na Metronome festivalu

13.04.2018 08:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Po řadě postupně oznamovaných headlinerů konečně Prague Metronome Festival představil program po dnech a oznámil mnoho dalších hudebních hvězd. Najdeme mezi nimi nové objevy z domova i ze zahraničí, ale také několik zvučných jmen. Vedle hlavních hvězd The Chemical Brothers a Massive Attack se návštěvníci můžou těšit na kultovní Sexy Dancers nebo třeba Superorganism. Metronome Festival Prague proběhne ve dnech 22. - 23. června 2018 tradičně na pražském Výstavišti. Vstupenky jsou již v prodeji na stránkách www.metronomefestival.cz a v síti Ticketpro.

"Přivézt The Chemical Brothers a zároveň Massive Attack byl jeden z mých největších hudebních snů a jsem nadšená, že se nám to podařilo už na třetím ročníku Metronome Festivalu. Koncerty obou interpretů pro mě vždy byly nezapomenutelné a věřím, že podobný zážitek si odnesou i návštěvníci našeho festivalu," říká programová ředitelka festivalu Barbora Šubrtová.

Sexy Dancers opráší své nástroje po dvaceti letech od vydání jediného alba "Butcher's On The Road" s kultovním hitem "Slim Jim". Kapelu tvoří členové formací J.A.R. a Illustratosphere se zpěváky Danem Bártou a Darou Rolins. "Před publikem si zahrajeme po dvaceti letech. Věřím, že to bude stát za to. Jako účinkující navíc zhlédneme koncerty našich mnohem lepších zahraničních kolegů zdarma," těší se Holý.

Dalším novým jménem jsou Superorganism. Indiepopová smečka je mezinárodním uskupením, kde hrají muzikanti z Japonska, Koreje, Nového Zélandu či Austrálie. Letos vydala eponymní debut a v létě tato parta studentů zahraje na festivalech Melt! či Lollapalooza. Na Metronome festivalu se tak představí po boku dříve oznámených Toma Odella, Johna Calea či Tata Bojs.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY