Cosmic Gate fanouškům servírují třetí pokračování kompilace "Wake Your Mind"

16.03.2018 14:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Němečtí Cosmic Gate sice většinu času tráví v Americe, kde patří k nejúspěšnějším evropským zástupcům trancu, ale pravidelně se vrací i do našich končin. Svoji poslední delší evropskou návštěvu věnovali nejen propagaci aktuálního studiového dvojalba "Materia", ale stihli tu připravit i další díl své úspěšné kompilace "Wake Your Mind".

Titul s logickým názvem "Wake Your Mind Sessions 003" vychází v pátek 16. března a přináší celkem jednatřicet kousků namíchaných tradičně do dvou DJských setů. Kromě aktuálního singlu "If Not Now", který si můžete poslechnout níže, do nich duo zařadilo i několik zbrusu nových remixů svých nedávných hitů, které mají na kompilaci svoji premiéru. Dalšími položkami jsou například exkluzivní novinky od Marca V, Above & Beyond, Gabriela & Dresde či Kyau & Alberta.

Kompilace je k mání samozřejmě digitálně a vzhledem k tomu, že předchozí dva díly měly velký komerční úspěch, opět nechybí ani vydaní na kompletu dvou CD. V českých obchodech bude ke koupi v rámci distribuce koncem března, pokud nechcete čekat, můžete si jej objednat hned například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY