Slza zahájila své první halové turné. Největší koncert odehraje ve Foru Karlín

04.03.2018 16:00 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Slza si získává víc a víc fanoušků. Potvrzuje to její první halové turné, které začalo 28. února v Brně. "Stále se nemůžeme vzpamatovat z toho přívalu energie, emocí a radosti z hudby. Nikdy jsme se netajili tím, že muziku a vše, co s ní souvisí, chceme dělat naplno. Kdyby nám někdo před těmi čtyřmi lety řekl, že na nás budou chodit tisíce lidí do sportovních hal, tak bychom se tomu dost zasmáli," shodla se dvojice po tomto koncertě.

Během pětasedmdesáti minut na pódiu zahráli Petr Lexa a Lukáš Bundil veškeré písně ze svého druhého alba "Holomráz," došlo ale samozřejmě i na skladby z první desky "Katarze" se stejnojmenným hitem. Jako speciálního hosta kapela přivítala Celeste Buckingham, se kterou předvedla i aktuální singl "Na srdci".

Po koncertě mohli fanoušci zajít na autogramiádu, která se pro Slzu stala samozřejmostí. Na vybraná místa, včetně pražského Fora Karlín, kam se vystoupení přesunulo z Arény Sparta, jsou vstupenky stále k dispozici, a to v několika variantách - jdu sám, jdeme ve dvou, třech či čtyřech. Na to, jak vypadala zastávka v brněnské hale Vodova, se můžete podívat v níže přiloženém videu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY