Estonský rapper Tommy Cash se vrací do MeetFactory

04.03.2018 11:24 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Móda - extravagance - manýry aneb estonský rapper Tommy Cash je zpět! Naposledy způsobil rozruch svým bizarním vystoupením na Flédě v Brně a nyní se opět vrací zbořit Prahu. Na ultimátní dechberoucí show se můžeme těšit již ve čtvrtek 5. dubna ve smíchovském klubu MeetFactory, kde už to Tommy Cash rozsekal před rokem.

TOMM¥ €A$H jako hvězda estonského rapu nepostrádá důvtip a ironii. Své východoevropské kořeny využívá k umocnění bizarně laděné image. Nejen po stránce vizuální, ale i po stránce hudební - Tommyho anglický rap obsahuje silný východní přízvuk. Za přibližně pět let své hudební kariéry se mu podařilo získat fanoušky po celém světě.

Debutovou nahrávku "Euroz Dollaz Yeniz" vydal sice už před čtyřmi lety, ale aktuálně pracuje na druhé desce a postupně z ní vypouští nové skladby. V lednu zveřejnil singl "Pussy Money Weed" s poměrně zvrhlým videoklipem, což je však v případě Tommyho Cashe už takový standard. Inu, posuďte sami.

Vstupenky na koncert Tommyho Cashe si můžete zakoupit za 390 Kč buď přímo na prodejně MeetFactory nebo například na stránkách GoOut.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY