Již v pátek u nás v rámci Spectaculare vystoupí americký producent a zpěvák Baths

26.02.2018 12:04 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Pátý ročník audiovizuálního festivalu Spectaculare, jehož cílem je představit neotřelá světová jména současné audiovizuální kultury, je v plném proudu. Pár koncertů již sice proběhlo, ale stále nás toho plno čeká. Jedním z umělců, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, je Will Wiesenfeld známý pod pseudonymem Baths. Jeho vystoupení se uskuteční v pátek 2. března v pražském Studiu Hrdinů.

Baths loni vydal čtvrtou řadovou desku "Romaplasm", kde se z melancholického světa vrhá do světa projasněné elektroniky. Hudbě opět nechybí popový potenciál. Na albu s ním spolupracoval Morgan Greenwood, který se zúčastnil už jeho předchozího turné. Za zmínku stojí určitě i jeho předchozí deska "Obsidian", na kterou u nás vyšla recenze.

Kromě Bathse se během večera představí ještě pár dalších producentů. Američan Daedalus s velmi bohatou diskografii, který k hudbě přistupuje velmi inovativně a snaží se, aby byl každý jeho koncert jedinečný. Dále bristolský tvůrce David Corney aka Hyetal, jenž dokáže se svými žánrovými experimenty vytvořit opravdu silnou atmosferickou hudbu. A nakonec Francouz Robey, jehož skladby se nesou v příjemném tanečním tempu.

Vstupenky v ceně 499 Kč si můžete zakoupit na stránkách GoOut.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY