Gorillaz a Dua Lipa - festival Sziget přidává další headlinery

21.02.2018 12:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Popová princezna Dua Lipa a vizuální rockové legendy Gorillaz jsou dalšími headlinery festivalu Sziget. Letošní ročník slibuje originální světový program s hvězdami jako Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Kygo a Mumford & Sons. V seznamu Szigetu 2018 nejenže přibyla konkrétní data koncertů, ale navíc i dvaadvacet jmen. Kromě headlinerů jsou to také například Shawn Mendes, JP Cooper nebo také Nick Murphy, kterého většina fanoušků zná pod jeho dřívějším uměleckým jménem Chet Faker.

Dvacátý šestý ročník festivalu Sziget přiveze do Budapešti legendární kapelu Gorillaz a mladou hvězdu, krásnou popovou divu Dua Lipu. Dvojice jmen doplní stávající headlinery, kterými jsou hip hopový velikán současnosti Kendrick Lamar, králové indie - rocku Arctic Monkeys, mezinárodně uznávaný DJ Kygo nebo anglická folk-rocková kapela Mumford & Sons, jež na Szigetu zahraje svůj jediný festivalový koncert v tomto roce. Mezi dvaadvacítkou jmen, která do programu festivalu nyní organizátoři přidali, jsou Shawn Mendes, Stormzy, The War On Drugs, Nick Murphy fka Chet Faker, Lianne La Havas, Desiigner, King Gizzard & The Lizard Wizard, Gorgon City live, JP Cooper, KSHMR, Borgore, My Baby a další. Mnohonásobně oceňovaný festival Sziget přivítá Szigeťany od 8. do 15. srpna na krásném zeleném ostrově v srdci maďarské metropole.

Sziget navíc nedávno získal na European Festival Awards 2017 již podruhé cenu v kategorii Line-up Of The Year. Porazil tak deset nejlepších evropských festivalů, mezi nimiž bylo i Glastonbury, Roskilde a Lollapalooza. Nezapomeňte, ceny denních vstupenek jsou v prodeji již za 70 eur. Pro ty, kteří si chtějí užít Sziget na víc dní, jsme připravili třídenní, pětidenní a sedmidenní permanentky. Novinkou je také možnost zakoupit celotýdenní festivalovou vstupenku na splátky. Více informací najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY