Pet Shop Boys budou opět disco

09.12.2002 09:35 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys - Release
© facebook interpreta
Dosud poslední album Pet Shop Boys "Release", které vyšlo v dubnu tohoto roku, se neslo na kytarovější vlně, a tak se nyní duo rozhodlo své fanoušky opět obdařit něčím více tanečnějším.

Nejedná se však o nové album v pravém slova smyslu, protože ponese titul "Disco 3" a logicky tak navazuje na jejich minulé remixové kolekce. Zatímco "Disco" obsahovalo dvanáctipalcové verze singlů z desky "Please" a "Disco 2" bylo třičtvrtěhodinovým megamixem remixů převážně z desky "Very", novinka s pořadovým číslem 3 bude mít přece jen dost zvláštní tracklist. Mezi deseti skladbami je totiž hned několik nových tanečně orientovaných písniček, které dosud oficiálně nevyšly. Kolekce by se na trhu měla objevit v průběhu února příštího roku a s největší pravděpodobností ji nebude podporovat žádný singl.

Potvrzený tracklist "Disco 3" je následující: Time On My Hands, Positive Role Model, Try It (I'm In Love With A Married Man), London (Thee Radikal Blaklite Edit), Somebody Else's Business, Here (PSB New Extended Mix), If Looks Could Kill, Sexy Northerner (Superchumbo mix), Home And Dry (Blank And Jones Mix), London (Genuine Piano mix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY