Švédský DJ a producent Zoo Brazil přichází s novým albem "Point Of View"

17.02.2018 17:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Švédský DJ, producent a skladatel John Andersson se v hudebním světě proslavil spíše pod uměleckým jménem Zoo Brazil. Právě pod tímto pseudonymem má na svém kontě šest studiových alb a několik kompilací. Do své diskografie v těchto dnech přidává další studiový počin.

Johnova všestrannost se projevuje i tím, že je pravidelně vyhledáván jako remixér. Jeho rukama v minulosti prošly desítky popových a klubových songů, ke kterým vytvořil taneční verze. Potvrdit by to mohl například Giorgio Moroder, Army Of Lovers, Zombie Nation, Steve Angello, Mason nebo Robbie Rivera. Poslední měsíce se ale Zoo Brazil soustředil především na vlastní tvorbu.

Výsledkem jeho snahy je v pořadí sedmé studiové album s názvem "Point Of View", které čítá celkem deset položek. Zoo Brazil se na něm pohybuje mezi mnoha hudebními styly, mezi kterými však dominuje tech-house. To potvrzuje i prozatím nejznámější píseň celé desky, song s názvem "From A Distance", ve které je ke slyšení i začínající folkové duo Wolf & Moon.

Album je ke koupi již nyní digitálně a na CD, pro velký zájem ze strany fanoušků se Zoo Brazil rozhodl titul vydat i na limitovaném dvojvinylu, který je obohacen i o remix aktuálního singlu. Navíc k objednávce dostanete jako bonus i pětici exkluzivních remixů, které si budete moci bezplatně stáhnout. Vzhledem k tomu, že deska "Point Of View" se České republice vyhne, všechny fyzické i digitální formáty můžete zakoupit například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY