Párty s indie-popem nabídnou na Free Mondays Paper Lions

18.02.2018 10:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

19. únor Paper Lions (CAN), support: Froples (CZ)
tags: indie, alternative, disco, pop

Pozitivní indie pop, který tě nenechá v klidu. Kanadská formace Paper Lions tě svými hravými melodiemi chytne a už nepustí. Důkazem může být i jejich hit "Travelling", který má v současné době na YouTube přes osm milionů zhlédnutí. Na scéně se pohybují už od roku 2004 a krom nespočtu koncertů se jim třeba poštěstilo i zahrát si na olympiádě ve Vancouveru.

Jestli ti je blízká tvorba Arcade Fire, MGMT nebo třeba The Wombats, poslechni si Paper Lions a doraz. Pártoška zaručena.

Froples jsou olomoucká kapela složená ze čtyř členů, světlo světa spatřili už v roce 2015, kdy vypustili svůj první singl a nebáli se svoji živou show ukázat i za hranicemi, kde sklidili nemalý úspěch. Froples jsou indie rocková kapela ovlivněná britpopem, kytarovým rockem, ale i alternativně-popovými melodiemi. Jejich skladby pojmenovávají aktuální pocity a energie čišící z kapely je na živých vystoupeních stejně hmatatelná a reálná jako na nahrávkách. V současné chvíli mají Froples na kontě dva úspěšné singly a chystají se dobýt jak českou, tak světovou scénu svojí hudbou působící na posluchače přímo, rovnou a bez zbytečných metafor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY