Spice Girls potvrdily, že se vrací

05.02.2018 13:44 - Josef Martínek | foto: Virgin Records

To, co začalo v pátek jako pouhá spekulace, bylo brzy nato oficiálně potvrzeno. Poté, co se všech pět členek dívčí skupiny Spice Girls sešlo v domě Geri Halliwell, přišla děvčata s prohlášením na sociálních sítích.

"Prožily jsme nádherné odpoledne, vzpomínaly jsme na krásné časy, které jsme spolu prožily. Vždycky nás ohromí, jak velký zájem je o Spice Girls po celém světě. Cítíme, že je čas prozkoumat spolu nové neuvěřitelné možnosti. Shodly jsme se, že existuje mnoho zajímavých příležitostí, jak opět probudit původního ducha Spice Girls a zároveň posílit své ženské poselství pro další generace," uvedly Victoria, Mel B, Mel C, Geri a Emma.

Zatím však není jasné, jakou konkrétní podobu bude comeback mít. Média spekulují, že vydají svou druhou výběrovku, možná dojde i na nějaké speciální vystoupení. Na koncertní turné to však prý nevypadá.

Spice Girls mají na kontě jen tři desky, které vydaly mezi lety 1996 a 2000. Poté skupina ukončila činnost, znovu se vrátila až v roce 2007, kdy vydala kompilaci "Greatest Hits", se kterou následně vyrazila na turné. Následovala další pauza a krátký návrat v roce 2012, spojený s vystoupením na závěrečném ceremoniálu olympijských her v Londýně. Po šesti letech se nyní pětice znovu hlásí o slovo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY