Darren Emerson a spol. zakončí sérii Instinktive Beat

04.12.2002 19:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Darren Emerson
© SONICNET
Poslední ze série akcí pořádaných pod hlavičkou festivalu Instinktive Beat v roce 2002 je party 13. prosince v Křižíkových pavilonech na pražském Výstavišti, kde se pod hlavičkou Underwater Records party představí Darren Emerson a GUS GUS, Good Times party vám zprostředkuje Norman Jay společně s Charlesem Websterem a 2Funky.

Darren Emerson bezesporu patří mezi nejvlivnější postavy taneční scény. Jeho jméno je úzce spjato se skupinou Underworld, která vydala takové hity jako "Cowgirl", "Rez", "Born Slippy" či "Dark And Long". Poté, co v roce 2000 skupinu opustil, namixoval dvě Global Underground kompilace ("Uruguay" a "Singapore"), připravil remixy pro Fatnoye Slima, Space Invaders (Defected) a vlastní kapelu Meeker. V roce 1994 založil Underwater Records label, který na podzim tohoto roku vydalo kompilaci mixovanou Darrenem Emersonem a Timem Deluxem s názvem "Episode One".

Norman Jay přiveze svou Good Times party. Fanoušek Raleigh Choppera, nejlepší sound system Good Times, který dělá se svým bratrem Jayem, zakládající člen rádia Kiss FM, bývalý guru Talkin' Loud, celebrita světového kalibru, muž z lidu. Díky rozmanitosti a šíři svého hudebního záběru bývá někdy označován jako "DJ pro lidi". Společně s ním vystoupí král deep housu Charles Webster.

Veškeré další info najdete na www.beeswax.cz/ibeat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY