Moby láká na novou desku skvělým postapokalyptickým videem k písni "Mere Anarchy"

31.01.2018 16:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již před časem informovali, začátkem března vydá americký hudebník Moby nové studiové album. Na něj upozornil již koncem minulého roku skvělým singlem "Like A Motherless Child", který v uplynulých týdnech doplnil i dvěma remixy, jež jsou ke slyšení zde a tady. Kolekci dvanácti písní, která bude ke koupi na CD a vinylu, bude otevírat song "Mere Anarchy", kterou plešatý vegan vybral za druhý singl.

"Je to postapokalyptické video. Všichni lidé už jsou pryč a já a moje kamarádka Julie jsme mimozemšťané, kteří mohou cestovat v čase, a přišli jsme navštívit prázdnou Zemi," dodává na adresu svého nového klipu Moby, který píseň "Mere Anarchy" pojmenoval podle jednoho z veršů své oblíbené básně od Williama Butlera Yeatse.

A je třeba říct, že záměr se tvůrcům snímku povedl na výbornou. Čtyřminutové video je přímo napěchované nádhernými černobílými záběry, skvělými střihy a vizuálními triky, které vyvolávají zvláštní pocit smutku, mrazení a beznaděje. I přesto jde o krásnou podívanou, které se nemůžete nabažit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY