Skupina Škwor převzala hned dvě Zlaté desky. V únoru vyjede na turné

29.01.2018 10:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O tom, že Škwor se v posledních letech těší u rockového publika velké popularitě, svědčí nejen fakt, že se 9. listopadu představí na svém dosud největším koncertě v O2 areně. Také prodeje alb této party vykazují na současnou dobu vysoká čísla. Od svého vydavatelství převzala kapela 18. ledna na in-store koncertě v Supraphon Musicpointu rovnou dvě Zlaté desky.

Jednu Petr Hrdlička a spol. obdrželi za album "Hledání iDentitty" z roku 2015 a tu druhou za teprve v listopadu vydanou novinku "Uzavřenej kruh". Poprvé se na této akci formace prezentovala v pozměněné sestavě s kytaristou Martinem Volákem. Nyní se chystá na své největší turné, které začne 9. února v Ostravě.

"Užili jsme si to na 100 %! Akusticky jsme písničky začali připravovat cca týden před vystoupením, je to přece jenom něco trošku jinýho než klasickej set. Snad na nás bylo i vidět, že písničky z novýho alba nás bavěj fakt hodně," pochvaluje si skupina zmíněný akustický koncert zakončený autogramiádou.

Kromě turné Škwor už usilovně chystá velkolepý koncert v O2 areně. "Přípravy jsou v podstatě každý den a probíhají už od té chvíle, kdy jsme dohráli poslední koncert v září. Celej tým lidí, včetně nás, maká na tom, aby celá tour byla super!" dodávají muzikanti k události naplánované na 9. listopadu.

Termíny "Uzavřenej kruh tour 2018":

9.2. Ostrava
16.2. Zlín
23.2. Brno
24.2. České Budějovice
2.3. Plzeň
3.3. Jihlava
9.3. Most
17.3. Olomouc
30.3. Hradec Králové
13.4. Liberec



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY