Marpo vydá v březnu nové album "Dead Man Walking", před koncertem v O2 areně vyjede na klubové turné

27.01.2018 11:48 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Své nové album "Dead Man Walking" vydá Marpo už 5. března. Označuje ho za své dosud nejosobnější. Nahrával ho v Anglii, konkrétně v Modern World Studios s producenty Marcusem Tranem a Clintem Murphym. Druhý jmenovaný má za sebou několik hvězdných spoluprací, jeho služeb využili například 50 Cent nebo Manic Street Preachers. Fanoušci budou mít během jara spoustu příležitostí, kde si nový materiál poslechnout naživo.

Vedle již dlouho oznámeného koncertu v O2 areně 19. května totiž rapper s TroubleGangem vyrazí i na klubové turné. Šňůru "Road To MarpoArena" zahájí 7. března v pražském Lucerna Music Baru, poté absolvuje do konce měsíce ještě dalších deset zastávek.

"Rád bych všechny pozval na sérii speciálních klubových koncertů. Před každým koncertem uspořádáme setkání s fanoušky, zahrajeme set složený z nový desky 'Dead Man Walking' plus samozřejmě zahrajeme naše největší pecky," říká Marpo a doplňuje: "Večírek bude pokračovat až do ranních hodin za podpory našich nejlepších party DJs".

Na koncert v O2 areně v tuto chvíli zůstává v prodeji ještě zhruba čtvrtina vstupenek. "O2 arena bude vrcholem naší dosavadní cesty, chystáme koncert, jaký v Čechách ani na Slovensku ještě nebyl," láká rapper.

Termíny turné ROAD TO MARPOARENA:

7.3. Praha - Lucerna Music Bar
8.3. Zlín - Fénix Music Club
9.3. Liberec - Vratislavice 101010
10.3. České Budějovice - K2 Music Club
14.3. Brno - Fléda
15.3. Plzeň - Divadlo Pod lampou
16.3. Ústí nad Labem - Klub Doma
22.3. Jihlava - Soul Music Club
23.3. Horažďovice - KD
24.3. Ostrava - Brickhouse DOV
29.3. Hradec Králové - Denoche



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY