Dolores O'Riordan pár dní před smrtí mluvila o novém albu The Cranberries

24.01.2018 16:51 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jen pár dní před svým skonem hovořila zpěvačka Dolores O'Riordan s kytaristou Noelem Hoganem o novém albu The Cranberries. Pro Rolling Stone to potvrdil sám muzikant, který tvrdí, že spolu telefonovali 12. ledna, tedy tři dny předtím, než byla O'Riordan nalezena mrtvá v hotelovém pokoji v Londýně.

"Byla úžasná. Mluvila o tom, jak se chce vrhnout zpátky do práce," říká Hogan, se kterým prý mluvila i o chystaném březnovém turné. O dva dny později, tedy pouhý den před smrtí, mu dokonce emailem poslala rozpracované nové písničky. Do Londýna se šestačtyřicetletá zpěvačka vydala za účelem setkání s producentem Youthem, se kterým spolupracovala na dalším albu projektu D.A.R.K.

The Cranberries vydali svou poslední řadovku už v roce 2012. Na komerční úspěchy z devadesátých let se však skupině deskou "Roses" navázat nepodařilo. Loni uvedli na trh album "Something Else" s akustickými verzemi svých starších hitů.

Pohřeb O'Riordan se konal 23. ledna v jejím rodném Ballybrickenu. Příčina úmrtí dosud není známá. Výsledky soudního šetření budou známy až za několik měsíců, podle koronera ne dříve než v dubnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY