Britney Spears po letech vyrazí na evropské turné. Nejblíže bude v Berlíně

23.01.2018 12:03 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Konečně! Evropští fanoušci budou moci zase po několika letech obdivovat popovou princeznu Britney Spears naživo. Nebo alespoň na playback. Zpěvačka totiž v prosinci ukončila čtyři roky trvající angažmá v Las Vegas a nyní oznámila, že rok 2018 bude ve znamení turné po Severní Americe a také Evropě.

Na Starém kontinentě bude Spears k vidění od 4. srpna, kdy vystoupí v britském Brightonu. O dva dny později se ukáže v německém Berlíně, což bude pro české příznivce nejbližší zastávka. V evropských zemích se bude pohybovat do 24. srpna, na kdy je naplánováno završení šňůry v londýnské O2 areně. Všechny termíny najdete na zpěvaččiných webových stránkách.

Podle kuloárních informací chystá Britney na letošní rok i nové album, zatím o něm ale nejsou žádné potvrzené informace. Zda tedy na turné zazní i nějaká novinka, není jasné. Zpěvaččina nejnovější studiovka "Glory" vyšla v roce 2016, a byť se dočkala poměrně kladného přijetí, prodejní výsledky zůstaly za očekáváním. Fanoušci to tehdy zdůvodňovali špatnou propagací, Spears se totiž tou dobou naplno věnovala svému vystupování v Las Vegas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY