Halsey připomněla v Saturday Night Live singl "Bad At Love" a představila i novinku s G-Eazym

17.01.2018 18:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rok 2017 nepatřil v ženském popu k nikterak výjimečným, naopak většina zavedených jmen se svými alby zůstala za očekáváním - minimálně z komerčního hlediska. Prázdné místo v hitparádách po Katy Perry, Kelly Clarkson nebo Miley Cyrus proto zabraly méně hvězdné kolegyně. Halsey se po vřele přijatém debutu "Badlands" z roku 2015 a sice úspěšné, ale zcela bezduché písni "Closer" s The Chainsmokers vrátila s druhou studiovkou "Hopeless Fountain Kingdom". Odměnou jí bylo první místo americké albové hitparády.

Svou tvorbu představila také naživo v pořadu Saturday Night Live. Konkrétně došlo na singl "Bad At Love", který potvrzuje, že její místo je v současném, ne úplně prvoplánovém electropopu. S sebou si přivedla nejen čtyři tanečníky, ale také dva doprovodné hudebníky - co na tom, že nejvíc stejně byly slyšet elektronické zvuky. Halsey potvrdila, že její hlas zní skvěle i naživo a že ve výškách se nijak neztrácí. To je v popovém světě stále příjemná vlastnost. Přesto zůstává na jazyku otázka, zda by písnička bez zbytečně lascivní prezentace à la vykřičený podnik přece jen nevyzněla o něco lépe.

Kromě vlastní skladby se Ashley Frangipane předvedla také po boku G-Eazyho - společně vystoupili se songem "Him & I" z rapperova aktuálního alba "The Beautiful & Damned". Scéna tentokrát působila o něco seriózněji, interpreti dokonce měli k dispozici orchestr. Ale nenechte se zmást, kromě dobrého hudebního čísla opět došlo i na laškování a v závěru dokonce na polibek. Na obě videa se podívejte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY