Helena Vondráčková vydává před koncertem v O2 areně CD a DVD "Já půjdu dál"

18.01.2018 08:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Helena Vondráčková loni oslavila životní jubileum a v sobotu 20. ledna hodlá oslavy završit koncertem v O2 areně. Ještě den předtím však své fanoušky potěší vydáním koncertního CD a DVD "Já půjdu dál". Je na něm záznam právě z jednoho z narozeninových koncertů.

Helena Vondráčková - Já půjdu dál
© facebook interpreta
Sestřih kromě největších hitů zpěvačky obsahuje i písně z loňského šansonového alba "Dávno vím svý". Nechybějí ani hosté Leona Machálková, Jitka Zelenková, Jan Cina či Fragile, kteří s Vondráčkovou a cappella interpretovali jeden z jejích největších hitů "Dvě malá křídla".

Tracklisty nosičů jsou následující: CD - Já půjdu dál, Nebudeme sedět doma, Jsme si blíž, než se zdá feat. Leona Machálková, Já s tebou hlavu ztrácím, Černé labutě, Samba, Dvě malá křídla tu nejsou feat. Fragile, Vzdálený hlas, Dávno vím svý, Vyprávění v pokoji feat. Jitka Zelenková, Přejdi Jordán, Znám jednu starou zahradu feat. Jan Cina, Dlouhá noc, Lásko má, já stůňu; DVD - Já půjdu dál, Nebudeme sedět doma, Jsme si blíž, než se zdá feat. Leona Machálková, Já s tebou hlavu ztrácím, Černé labutě, Samba, Dvě malá křídla tu nejsou feat. Fragile, Vzdálený hlas, Dávno vím svý, Tentokrát se budu smát já feat. step Tomáš Slavíček a Tap Academy Prague, Vyprávění v pokoji feat. Jitka Zelenková, Přejdi Jordán, Znám jednu starou zahradu feat. Jan Cina, Dlouhá noc, Lásko má, já stůňu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY