Mrakoplaš představí na koncertě v pražském KD Mlejn nové album "Hlídač"

11.01.2018 11:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skupina Mrakoplaš, která nedávno vydala dobře hodnocené album "Hlídač", připravuje pro své fanoušky speciální koncert. Ten se uskuteční 26. ledna 2018 od 19:30 v KD Mlejn. Mrakoplaš na tomto koncertu představí program pro sezónu 2018, v němž zazní nové písně, které budou doplněny jedinečným pódiovým ztvárněním. Zároveň zahraje se dvěma hosty, kteří obohatí dramaturgii večera. Vstupenky jsou v předprodeji na webu www.mlejn.cz.

V jednadvacetileté historii kapely je to teprve podruhé, kdy bude tento výhradně pánský band spolupracovat se ženami. Formace nastudovala několik písní s osobitou zpěvačkou a herečkou Evou Hacurovou (Divadlo v Dlouhé) a také s vynikající Janou Nohavovou, kterou si posluchači budou jistě pamatovat z oblíbené kapely Minehava. Součástí tohoto večera bude i křest videoklipu "Návod k použití", který skupina natáčela na podzim minulého roku pod taktovkou režiséra Tomáše Krejčího z Wildcat Films. Video Mrakoplaš opatřil podtitulem "Nezapomeňme na sebe" a věnoval jej AD centru, které se zabývá výzkumem a časnou diagnostikou Alzheimerovy nemoci.

Pod záštitou Národního ústavu duševního zdraví totiž Mrakoplaš už sedmým rokem spolupracuje s touto institucí, snaží se zviditelňovat problém s touto chorobou a přispívá každoročně konaným benefičním koncertem k podpoře jejich činnosti (Mrakoplaš kontra Alzheimer). Tým AD Centra pod vedením MUDr. Aleše Bartoše PhD využije klip "Návod k použití" k oslovení veřejnosti a připomenutí, jak důležité je nezapomenout na sebe a na své vzpomínky. Dokud o sobě víme, je to jednoduché. Snažme se tedy o to, aby takový stav vydržel co nejdéle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY