Simple Minds mají hotovo - osmnáctá deska vyjde v únoru

09.01.2018 10:11 - Dan Hájek | foto: BMG Rights Management

Své osmnácté řadové album Simple Minds vydají hned na začátku února. Bude se jmenovat "Walk Between Worlds" a jsou k němu známé snad všechny potřebné informace.

Simple Minds - Walk Between Worlds
© facebook interpreta
Půjde o nástupce skoro čtyři roky starého kompletu "Big Music". V mezičase parta okolo Jima Kerra vydala akustickou vsuvku "Acoustic", na které představila své nejenom největší hity v čistě akustickém hávu. Předvojem "Walk Between Worlds" se stal singl a hned úvodní track "Magic", ke kterému si níže můžete pustit již i doprovodné video.

Novinku, jejíž obal vidíte vlevo, si kapela i sama produkovala, pomocnou ruku jim podala jen dvojice Andy Wright a Gavin Goldberg. "Walk Between Worlds" tvoří v základu osmička skladeb, které budou rozděleny na dvě tematické části, celková délka nepřesáhne dvaačtyřicet minut. První polovina by měla přinést typický kytarový zvuk na tanečnějších základech (zde tedy ona spojitost s "Big Music"), druhá se pak ponoří spíše do cinematických rovin a do popředí postoupí smyčcová aranžmá, která se natáčela v legendárních Abbey Road Studios.

"Walk Between Worlds" v základní verzi přinese těchto osm kompozic: Magic, Summer, Utopia, The Signal And The Noise, In Dreams, Barrowland Star, Walk Between Worlds, Sense Of Discovery; deluxe edice má potom navíc tento trojlístek bonusů: Silent Kiss, Angel Underneath My Skin, Dirty Old Town (Live). Nahrávka vyjde v pátek 2. února v mnoha formátech, včetně sběratelské edice na double vinylu nebo vinylovém picture disku. Vše podstatné naleznete v oficiálním shopu Simple Minds.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY