Jay-Z se v kostele prostřednictvím "Family Feud" přiznává Beyoncé k nevěře. Dcera Blue Ivy je při tom

09.01.2018 11:11 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Ještě donedávna byla otázka nevěry Jay-Zho vůči manželce Beyoncé nevyjasněna. Koncem listopadu však americký rapper o ožehavém tématu poskytl interview kolegům z The New York Times, kde se k cizoložství odvážně přiznal. Tímto byly už jednoznačně potvrzeny spekulace o zdrojích a tématech alb "Lemonade" a "4:44". Jay-Z uvedl, že tyto desky vznikly a posloužily jako terapie proti zvažovanému rozvodu.

Zraněná Bey na albu "Lemonade" manžela příliš nešetřila. Rozhodla se ventilovat veškeré pocity, a proto popsala jednotlivé fáze od zklamání přes vztek až k usmíření. Nyní převzal štafetu Jay-Z se silným singlem "Family Feud", kde mu na oplátku jeho životní partnerka vokálně i textově vypomohla. Vizuál je poté bezmála osmiminutovým minifilmem, jenž se nese v duchu motta "family first and always".

Samotná hudební část začíná až po páté minutě, přičemž děj je přenesen do interiéru kostela. V hlavních rolích propracovaného kousku jsou zpovídající se hříšník, žena u oltáře a přihlížející dcera Blue Ivy. A závěr? "Nobody wins when the family feuds."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY