Předskokankou Emeli Sandé v pražské O2 areně bude Lenny

02.01.2018 16:56 - Josef Martínek | foto: Čestmír Jíra / Musicserver.cz

Pražský koncert skotské zpěvačky Emeli Sandé otevře 20. února domácí hvězda Lenny. Jak stojí v tiskové zprávě, předskokanku si vybrala sama rodačka ze Sunderlandu. "Považuji za velkou čest mít možnost vystoupit před tak úžasnou zpěvačkou, jakou je Emeli Sandé. V Anglii, kde jsem studovala, je velmi oblíbená a právě tam jsem si této umělkyně poprvé všimla a začala sledovat její tvorbu," pochvaluje si Lenka Filipová mladší.

Obě interpretky se představí v pražské O2 areně. Zatímco Sandé zde zazpívá poprvé, pro Lenny to premiéra nebude. "Za poslední roky jsem měla možnost zde několikrát hrát a pokaždé to byl ohromně silný zážitek. Nepochybuji o tom, že bude i tentokrát," věří královna zatím posledních Cen Anděl.

Emeli Sandé v Praze předvede písně ze svého druhého studiového alba "Long Live The Angels", určitě ale dojde i na hity z úspěchy ověnčeného debutu "Our Version Of Events". Lenny svou druhou řadovku teprve připravuje, už dříve se však nechala slyšet, že právě začátkem roku chce vydat první singl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY