Mark Sherry přichází s druhým pokračováním kompilace "Prism"

29.12.2017 15:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když o tom mnozí fanoušci taneční hudby nechtějí slyšet, zažívají hudební styly trance a progressive v posledních létech opakovaný příliv fanoušků. Po světě se pořádají speciální akce věnované těmto stylům a rozšířil se i výběr DJských kompilací, které se na trance a progressive soustředí. Jednou z těch nejnovějších je druhé pokračování řady "Prism".

Za ním znovu stojí skotský DJ a producent Mark Sherry, který se z poloviny podílel i na minulém díle. Pro druhé pokračování požádal o pomoc jednoho z předních zástupců tech trancu, finského kolegu, jenž vystupuje pod uměleckým jménem Tempo Giusto.

Společně vybrali třiačtyřicet novinek, které namíchali do dvou nonstop setů. Kromě několika kousků z produkce obou zmiňovaných se na "Outburst Presents: Prism Volume 2" můžeme těšit na novinky či nové remixy songů od Markuse Schulze, Stoneface & Terminal, Richarda Duranda, Orkidei nebo Bena Golda.

Pokud si zmiňovaný titul pořídíte digitálně, kromě dvou setů získáte i všechny songy v plné verzi. Od ledna pak bude v limitovaném nákladu k dispozici i 2CD set, který se však českým obchodům vyhne. K objednání je například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY