Thirty Seconds To Mars nechali hit "Walk On Water" zremixovat. Výsledek však zklamal

28.12.2017 14:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Thirty Seconds To Mars svůj aktuální singl "Walk On Water" propaguje již několik měsíců, ale jak se zdá, ještě s tím nemá v plánu skončit. Možná je to proto, že píseň úplně nezafungovala tak, jak by si Jared Leto a jeho kumpáni přáli, a tak se trio i vydavatelství snaží na všech frontách. Aktuálně na řadu přichází remixy, díky kterým by se americká kapela mohla dostat do povědomí nových posluchačů.

O jeden z prvních remixů se postaral holandský DJ a producent R3hab. Ten je sice znám svojí precizností a producentskou nápaditostí, v případě remixu písně "Walk On Water" ale svoji práci odflákl. Nejen, že na něm nenabízí žádný zvuk nebo sampl, který bychom neslyšeli v mnoha dalších aktuálních klubových hitech, ale songu ponechal i stejnou rychlost a vlastně ho jen tak trošku poupravil. A právě tento fakt může mnoho fanoušků vcelku zklamat.

Připomeňme, že Thirty Seconds To Mars na rok 2018 ohlásili velké evropské turné. I přesto, že na koncertech představí maximálně jeden či dva nové songy, zájem o ně je velký. Na ten pražský, který se uskuteční 19. dubna, zbývají již pouze poslední lístky na sezení. Seženete je v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY