Bondovka od Madonny je nejhorší ze všech, tvrdí Elton John

28.11.2002 09:08 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Elton John
© SONICNET
Občas to tak bývá, že se jeden umělec opře do druhého, ale souboj mezi Eltonem Johnem a Madonnou tu ještě nebyl. A příčinou toho všeho je titulní píseň z nového pokračování příběhů agenta 007.

Už dopředu se od každé nové bondovky očekává především kasovní úspěch. Důležitou část v tomto předpokladu hraje také soundtrack, jehož titulní melodii dostala tentokrát za úkol zpracovat americká popová královna Madonna. Svého úkolu se sice zhostila s veškerou odpovědností, výsledek se přesto podobá více zpěvaččiným hudebním experimentům z poslední desky, než aby se mohla zalíbit bez připomínek. Jako první se tak ozval kolega Elton John. "Nemá to vůbec žádnou melodii ani refrén a vůbec je to nějaké jiné," okomentoval svou stížnost. "Ačkoliv jsem velkým Madonniným fanouškem, tohle rozhodně není její nejlepší nahrávka - a navíc je to vůbec nejhorší bondovka v historii," dodal.

Zpěvák zároveň neopomněl dodat svůj tip na toho správného interpreta, kterým prý měla být buď Lulu, Shirley Bassey, nebo on sám... V zájmu objektivnosti však musíme dodat, že i přes četné výhrady fanoušků se skladba "Die Another Day" prodrala na třetí příčku aktuálního pořadí britské hitparády.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY