Sia připravila k desce "Everyday Is Christmas" výpravnou animovanou trilogii

23.12.2017 10:48 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Nudí vás každým rokem poslouchat pozměněné verze "Last Christmas", které nám umělci servírují na svých vánočních albech? Siu taky. A tak se se svým osvědčeným producentem Gregem Kurstinem zavřela do studia, aby spolu přichystali sváteční písně vlastní. Kolekce deseti skladeb vyšla 17. listopadu a Australanka její propagaci v žádném případě nepodcenila. Vedle výstřelku se sdílením své nahé fotky právě vydala k nahrávce již čtvrtý klip. Ten aktuální završuje pohádkovou trilogii.

A další změna - projekt se obešel bez Maddie Ziegler. Vlastně bez jakýchkoliv herců, neboť režisér Lior Molcho si vystačil pouze s modelínou. Již v prvotní "Candy Cane Lane" nás seznamuje s holčičkou s červeno-zelenou parukou z obalu desky a jejím psem. Ti se jdou jednoho rána podívat na výzdobu v ulici, zjistí však, že veškeré dekorace ničí sněhová příšera. Při snaze ulovit ji naplno funguje kouzlo ruční práce.

Jako kontrast proti tomu funguje video k "Ho Ho Ho". To totiž zase naopak ukazuje nedostatky této metody - sledování hrátek dívenky s monstrem postrádá spád, a živelnost nejlepší skladby z nahrávky tímto téměř zmizí.

Vše ale vynahradí závěrečná "Underneath The Mistletoe", při které Sia sice trochu vykrade samu sebe (s nadsázkou jde o třetí verzi "Eye Of The Needle"), ale noční bruslení za svitu Měsíce vypadá naprosto kouzelně. Celkový dojem z tohoto dílka je tak více než milý. Na jednotlivé části příběhu se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY