St. Vincent u Fallona předvedla dokonalou verzi "Slow Disco"

11.12.2017 09:58 - David Věžník | foto: facebook interpreta

St. Vincent se letos vrátila na trh s novou deskou "Masseduction", kterou někteří kolegové označují za její "OK Computer" nebo "Lemonade". Můžeme nebo nemusíme s tím souhlasit (nesouhlasíme), co se ale této americké multiumělkyni nedá upřít, je cit pro prezentaci.

Je to sice už přes týden, ale musíme, prostě musíme napsat o jejím vystoupení u Jimmyho Fallona. Tam totiž St. Vincent předvedla dokonalou verzi výše zmíněného citu. Baladu "Slow Disco" zazpívala jen v doprovodu komorního smyčcového orchestru usazeného v řadách lavic fiktivního kostela. Sama zpěvačka pak jako kněžka divákům přednáší slova písně.

A z výsledku naskakuje husí kůže. Jiní kolegové (ty z našeho serveru nevyjímaje) nedají dopustit třeba na Lady Gaga. Neslyší, že se tato zpěvačka při živém vystupování velmi často na tónech drží jen silou své vlastní vůle. St. Vincent si písně píše tak, aby je naživo zvládla. A tenhle song zvládla intonačně i frázováním tak, že kdybychom živá videa na musicserveru hodnotili, mělo by tohle tu desítku jasnou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY