Markus Schulz přichází s novým albem svého projektu Dakota

10.12.2017 12:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Markus Schulz presents Dakota - The Nine Skies
© facebook interpreta
Pokud může některý z trancových DJů považovat rok 2017 za opravdu hodně produktivní, pak je to Markus Schulz. Vydal reedici své poslední desky "Watch The World", fanouškům nabídl hned několik singlů a remixů a na poslední měsíc tohoto roku připravil i vydání nového autorského alba svého projektu Dakota.

Jak v Miami žijící německý DJ uvádí, projekt Dakota prezentuje jeho temnou hudební stránku. V pořadí třetí autorská nahrávka pod tímto alter egem má na rozdíl od těch předchozích i hodně duchovní základ. Markus se pustil do čtení knih zabývajících se posmrtným životem, učením Reiki, a tak hlavním tématem je cesta životem, která odráží nástrahy, výzvy a radosti na cestě k osvícení.

Tento koncept Schulz přetvořil na osmnáct songů, které v těchto dnech vychází pod názvem "The Nine Skies". Mezi nimi zasvěcení najdou již známé songy "Mota-Mota", coververzi hitu "Running Up That Hill" nebo aktuální singl "The Spirit Of The Warrior", který se stal hymnou letošního dílu halovky Transmission.

Novinku projektu Dakota budete v českých obchodech bohužel hledat marně. Na fyzickou verzi na CD si budeme muset počkat do 12. ledna příštího roku, ale k nám nejspíš vůbec nedorazí. Pokud preferujete stream nebo download, máte možnost vybírat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY