Zrušili jí let, a tak Sia sedla do auta a jela půl dne, aby stihla svůj koncert

04.12.2017 12:45 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Obrovskou oddanost fanouškům předvedla koncem minulého týdne Sia. Australská zpěvačka v těchto dnech jede turné po své domovině, právě tam ji ale zaskočilo počasí. Let, kterým se měla přepravit z Melbourne do Sydney, byl zrušen. Ona ale nelenila, a aby nemusela vystoupení odpískat, nasedla do svého auta a rozhodla se vzdálenost mezi městy urazit na čtyřech kolech. Cesta jí trvala třináct hodin.

Fanoušci čekající na stadionu mohli její dobrodružství sledovat takřka v přímém přenosu díky Twitteru. "Budu mít asi pět minut zpoždění," napsala Sia během cesty, která se neobešla bez prekérních situací. "Píchli jsme, dostala jsem z toho průjem," byla třeba jedna z nich.

Vše ale nakonec dopadlo dobře. Australanka se v autě stihla nakonec i převléct do kostýmu a z vozu vběhla rovnou na pódium. Fanoušci její odvahu odměnili bouřlivým potleskem, a to i přes to, že byli celou dobu smáčeni prudkým lijákem.

Mezi další novinky ze Siina tábora pak patří ještě třeba dvě čerstvá videa - jedno k písni "Santa's Coming For Us", druhé, jen pár dní staré (a animované!), k songu "Candy Cane Lane". Obě hitovky najdete na jejím vánočním albu "Everyday is Christmas", které vyšlo v polovině listopadu. Na oba klipy se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY