Miloš Meier představí svůj Drumming Syndrome v Praze

29.11.2017 09:19 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Po mnoha zastávkách, které se uskutečnily nejen v zahraničí, ale i na mnoha místech České republiky, se projektu Miloše Meiera s názvem Drumming Syndrome dočká i Praha. Konkrétně 4. prosince v Lucerna Music Baru.

Tento výrazný bubenický talent a absolvent Státní konzervatoře v Praze se hudebně prosazoval již v útlém mládí, kdy začal upozorňovat na svůj výjimečný styl hraní. Z mnoha projektů z tohoto období jmenujme death metalové Tortharry. Poté přišly vleklé zdravotní potíže se šlachami a neodkladné léčení. Po uzdravení jej bylo možné zahlédnout v Bon Jovi Revival, v bandu Petr Poláček & Iluze a v první kapele Anety Langerové.

V devatenácti letech nastoupil Meier do rozjetého projektu Balage, Pavlíček, Střihavka. Tato spolupráce Miloše Meiera katapultovala do skutečné hudební extraligy. V jeho pomyslném seznamu není nouze o velká jména, jako jsou již zmíněné BSP, Stromboli, Pražský výběr, Kamil Střihavka & Leaders či Daniel Landa. Ostatně jeho spolupráce s Michalem Pavlíčkem trvá dodnes. Meier je členem fanoušky postaveného uskupení SUPERGROUP.CZ. Stál za zrodem kapely Stoy a v současné době vystupuje s Dymytry.

Krom hraní v kapelách se věnuje i různým hudebním seminářům a workshopům, z čehož vznikl i projekt Drumming Syndrome, jehož program se skládá z kompozic složených pro tuto bubenickou show a též z instrumentálních verzí skladeb kapel, kde působí. Lucerna Music Bar má to štěstí a bude svědkem vystoupení tohoto výjimečného muzikanta. Začátek je naplánován na dvacátou hodinu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY