Nils Frahm vydá "All Melody" a vyrazí na své nejrozsáhlejší turné

22.11.2017 13:53 - Dan Hájek | foto: Martin Chochola / musicserver.cz

Všeuměl Nils Frahm již postupně uvolňuje střípky toho, co jej čeká příští rok. Nejprve své fanoušky navnadil na velmi rozsáhlé turné, které začne ke konci ledna čtyřmi beznadějně vyprodanými koncerty v berlínském Funkhausu a skončí až s příchodem měsíce května (a je možné, že se ještě protáhne). Česká zastávka je taktéž v plánu a odehraje se v rámci festivalu Spectaculare, který hudebníka doveze 23. dubna do velkého sálu pražské Lucerny. Vstupenky jsou již v předprodeji v síti GoOut a mizí celkem rychlým tempem. Neméně důležitou novinkou je oznámení nové desky "All Melody" včetně podrobností k ní.

Nils Frahm - All Melody
© facebook interpreta
Pro potřeby natáčení si Nils kompletně nechal předělat nahrávací studio. Podle prvních ukázek je patrné, že bude pokračovat v tvůrčím laborování na pomezí elektroniky a zvuku klavírních instrumentů. Sám skladatel se nechal slyšet, že částečně navazuje tam, kde skončil na vynikající "Felt" (z roku 2011) anebo na živém kompletu "Spaces".

Album "All Melody" vyjde 26. ledna pod hlavičkou značky Erased Tapes Records a Nils Frahm na něj poskládal těchto dvanáct kompozic: The Whole Universe Wants To Be Touched, Sunson, A Place, My Friend The Forest, Human Range, Forever Changeless, All Melody, #2, Momentum, Fundamental Values, Kaleidoscope, Harm Hymn. Kromě digitální distribuce pak bude k mání i fyzicky na CD a dvojLP, včetně výpravného bookletu. Na samotný trailer k nahrávce se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY