J.A.R. vyeskalují dobro 17. listopadu tradičním koncertem v Lucerně

14.11.2017 09:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

I letos se J.A.R. vrací 17. listopadu do velkého sálu pražské Lucerny, aby koncertem oslavili výročí kapely, která letos čítá již 28 let na hudební scéně. Tentokrát navíc naživo představí album "Eskalace dobra" z jara letošního roku. Těšit se tak můžete na většinu nových písní s nezanedbatelným akcentem na největší hity.

Na nové album J.A.R. se čekalo dlouhých šest let. Dle nadšených reakcí hudebních novinářů, kteří nešetřili ve svých recenzích chválou, ale i posluchačů na sociálních sítích, se čekání vyplatilo. I díky nové desce se tak aktuální turné "Eskalace dobra 2017" těší velké návštěvnosti ze strany fanoušků. Na mnoha místech hlásí turné vyprodáno. K absolutní eskalaci letošního úspěšného roku pak dojde na největším koncertě turné právě v pražské Lucerně.

Naživo z nové desky zazní mimo jiné "Spral to ďas", "Zhublas", "Když ti před Moskvou dojde pervitin", "Hlídá nás satelit", "Žárlíme na Romana" a nebo oblíbená melancholická hymna "Sentimentu záchvat".

Po dlouhé době se J.A.R. letos připomněli i klipem. K singlu "Zhublas" natočil Zdeněk Suchý volební mikrodrama s mnoha známými herci a přáteli kapely.

Vstupenky na tradiční oslavu sametové revoluce a narozeniny J.A.R. lze zakoupit v předprodejích Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY