High Contrast přiveze do Roxy nové album "Night Gallery"

13.11.2017 15:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lincoln Barrett aka High Contrast vydal 6. října dlouho očekávané album "Night Gallery" a 16. prosince nám ho přijede představit do Roxy. Pro mnohé velmi překvapivě vydal LP pod novým labelem 3Beat, a předznamenal tak posun k více žánrově barevné produkci přesahující hranice drum&bassu. Miláčka českého publika doplní megatalent současného drum&bassu, bristký producent 1991 patřící do stáje MTA (Chase&Status).

High Contrast plakát
© facebook interpreta
Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Po šestnácti letech odešel z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu "Trainspotting 2". V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku po názvem "Night Gallery". Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum&bassové tracky jako "Remind Me" (nejhranější track minulého roku na UKF Youtube kanálu), "Questions" nebo příjemný house/80's disco track "Beat Don't Feel The Same". Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce výjimečně i svůj hlas.

"Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad DJingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodější album," popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v Roxy byla vždy bez výjimky vyprodána, a tak doporučujeme nákup vstupenek co nejdříve. Za 350 Kč + poplatky jsou k mání na GoOut, v NoD za zvýhodněných 360 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY