Solarstone vydává již šestý díl úspěšné kompilace "Pure Trance"

30.10.2017 14:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už je to pět let, co britský DJ a producent Solarstone odstartoval DJskou kompilační řadu s názvem "Pure Trance". Původně dvojdiskový komplet byl vždy z jedné poloviny namíchán samotným autorem, o druhou část pak požádal některého ze svých DJských kolegů. Popularita a zájem o tyto mixy v minulém roce poprvé přinesly rozšíření na tři disky a v těchto dnech se fanoušci mohou těšit již na šestý díl.

Výběrovka vyšla digitálně 27. října, v prvních listopadových dnech budou fanouškům, kteří si komplet předobjednali, odeslány i fyzické nosiče. Jak již bylo zmíněno, jeden setík opět namíchal Solarstone, o další dva se postarali australský trance a progressive DJ Factor B a jeho holandský kolega Robert Nickson.

Tři výše jmenovaní na komplet zařadili celkem šestačtyřicet songů, mezi kterými samozřejmě nechybí nejnovější kousky z jejich produkcí či exkluzivní remixy, které v poslední době vytvořili. Kromě toho se posluchači mohou těšit na aktuální singly od Gai Barone, Eco, BTho, System F a Armina van Buurena.

Kompilaci "Pure Trance 6" v našich obchodech bohužel neseženete, objednat si ji tak můžete například zde. Pokud patříte mezi opravdové milovníky trancu, doporučujeme pročíst podmínky právě vzniklého exkluzivního Pure Trance fan klubu, který bude do budoucna fandy spojovat v rámci speciálních klubových akcí a navíc jim bude celý rok nadělovat dárky a obrovské množství nové muziky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY