Tiësto v remixu "What About Us" od Pink potvrzuje, že to stále umí

21.10.2017 18:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pink před pár dny vydala hodně povedené album "Beautiful Trauma", a tak je vcelku logické, že jej zpěvačka i její management propagují na všech možných frontách. Kromě televizních vystoupení v těch nesledovanějších zaoceánských pořadech absolvovala osmatřicetiletá rodačka z Pensylvánie i náročné turné po rádiích a stihla odehrát v Los Angeles například i speciální koncert, který je prozatím k vidění pouze na Apple Music.

Kromě toho se samozřejmě snaží oslovit i posluchače z taneční scény, proto nechala svůj aktuální hit "What About Us" na pospas remixérům. První dávka remixů vyšla před pár týdny a celkem bravurně se s nimi poprali například Pink Panda nebo Cash Cash. Jen před pár dny měl světovou premiéru remix, o který se postaral sám věhlasný Tiësto.

Nechat si od tohoto Holanďana zremixovat song není sice zrovna levná záležitost, ale rozhodně záruka jistoty, o které svědčí i fakt, že například za remix k songu "All Of Me" od Johna Legenda získal prestižní cenu Grammy. V případě Pink postupoval vlastně vcelku podobně. Vynechal veškeré EDM hlouposti a rozhodl se vytvořit klasický taneční, leč stále příjemně popový remix, který bude skvěle fungovat nejen na diskotékách, ale rádi po něm sáhnou i v rádiích. Tvůj úkol splnil opravdu bravurně a opět po čase potvrdil, že rozhodně ještě nepatří mezi vyčpělé DJské legendy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY