Nová kapela Billyho Corgana přichystala debutové album

19.11.2002 09:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Billy Corgan
© SONICNET
Fanoušci Smashing Pumpkins už nemusí smutnit za touto kapelou, protože jejich frontman Billy Corgan už téměř dokončil nahrávání debutového alba své nové skupiny Zwan.

Kapela právě podepsala nahrávací smlouvu s Reprise Records a její členové (mimo Corgana ještě Matt Sweeney, David Pajo a Jimmy Chamberlin) tak začali horečně pracovat na desce. Ta by se měla na trhu objevit pravděpodobně v únoru příštího roku, předcházet jí bude singl "Honestly".

Jaké skladby se na desce objeví, není dosud známo, ale podle webu Zwan mají šanci tyto: "Jesus, I", "God's Gonna Set This World On Fire", "Glorious", "A New Poetry", "The World Goes Round", "Love Lies In Ruin", "Baby Let's Rock", "Signal This Strong", "Girl With The Cruel Face", "And So I Died Of A Broken Heart", "Freedom Ain't What It Used To Be", "Candy Came Calling", "El-A-Noy", "Chicks Just Get In The Way", "Solace And Serenity", "Careless Love", "Roma Girl", "Silly Sally", "Chrysanthemum", "The Shining Path" či "What Have They Done To Me?". Materiálu mají tedy každopádně dostatek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY