Řezník hlásá: "Potřebujem další válku!"

21.10.2017 16:21 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Známá kontroverzní postava české rapové scény Řezník nikdy nespí. Po roce přichází opět s novým albem, které tentokrát nese název "Strangulační rýha". Nahrávka nabídne patnáct zbrusu nových skladeb a pár opravdu velkých zahraničních hostů. Jedním z nich je horrorcorová legenda Necro, dále pak Lex The Hex Master, člen amerického nezávislého labelu Majik Ninja Entertainment. "Strangulační rýha" vyjde na konci října.

Řezník si jako první ochutnávku z desky přichystal loutkový videoklip "Zoubková víla". Ten pobaví neotřelým, avšak celkem brutálním zpracováním. Rozhodně se nejedná o nic pro slabší povahy, ale na to už jsme u Řezníkovy tvorby zvyklí.

Ve druhém songu z alba "Potřebujem další válku" hraje horrorcorový rapper na společenskou notu. Vyjadřuje se ke zhýralosti dnešní doby (do úst si bere například youtubery, kteří plýtvají jídlem) a poukazuje na úpadek morálky ve společnosti. Bouřlivý refrén bude určitě velmi dobře fungovat na koncertech. Pod temným beatem je podepsán hudební producent Mortem. Videoklip, ve kterém má Řezník rozehranou partii šachů se Smrtí, má na svědomí kanadská partička Reel Wolf Production. Jak to všechno dopadne? Opravdu potřebujem další válku?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY