Sebastian konečně vypustil klip k "Vesmírné"

17.10.2017 13:21 - Jakub Kos | foto: facebook interpreta

Je to dlouhého půl roku, co se mezi posluchače dostala píseň "Vesmírná", spolupráce mladého idola Sebastiana a dvoučlenné hudební skupiny ATMO Music. Ti společně dělali již třeba na úspěšném singlu "Polety", díky kterému se podařilo Sebastianovi za vcelku krátkou dobu vyšvihnout na přední příčky žebříčků. Jeho kariéru v hudebním průmyslu pak zásadně změnil hit "Toulavá", jenž se stal základem pro desku "Hvězdy". Tu Sebastian vydal v minulém roce a je na ní právě i singl "Vesmírná".

Pokud jste si mysleli, že videoklipu se po šesti měsících již nedočkáme, byli jste na omylu. Celkem šesté video z desky muzikant zveřejnil před několika dny. O jeho vizuál se postaral zkušený Jakub Mahdies Mahdal, který mimochodem v Sebastianově skupině hraje na kytaru a který má na svědomí počiny hned několika mladých nadějných hudebníků - spolupracovali s ním Pokáč, Voxel, Pavel Callta, Perutě anebo youtuberka Shopaholic Nicol se svým novým singlem.

Ač se v klipu míhají někdy až zbytečné záběry, historické uličky staré Prahy, ve kterých je většina klipu natáčena, dodávají pozitivní atmosféru, která je ostatně cítit i z písně samotné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY