Linkin Park se rozhodli zveřejnit Carpool Karaoke ještě s Chesterem

11.10.2017 10:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Smrtí Chestera Benningtona samozřejmě mnoho věcí týkajících se zbylých členů Linkin Park neskončilo, naopak se vyskytly otázky, co s nimi bude dál. Jednou z nich byla i epizoda Carpool Karaoke natočená před jeho sebevraždou. Nyní je už jasné, že nezůstane v archivu, ale bude zveřejněna ve čtvrtek 12. října, a to přímo na facebookové stránce kapely.

Populární show, v níž britský herec a komik James Corden zpovídá různé hudebníky a celebrity a společně s nimi zpívá jejich i cizí skladby při jízdě autem, je součástí jeho The Late Late Show na televizní stanici CBS. Před časem ovšem natočil několik speciálních částí i pro Apple, mezi nimi třeba i ty s Willem Smithem či Metallikou, ne vždy je ovšem řidičem a zpovídajícím právě on. To je případ i epizody s Linkin Park, kdy se skupinou v autě sedí herec Ken Jeong.

Podle Cordena čekali tvůrci pořadu na rozhodnutí rodiny a všech ostatních zúčastněných, zda díl s Chesterem Benningtonem mohou zveřejnit. Nakonec se tak tedy stane, navíc ne v placené službě Apple Music, ale pro všechny fanoušky zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY