Markus Schulz reedici posledního alba "Watch The World" doplnil o nový singl a kupu remixů

08.10.2017 17:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Markus Schulz vydal na jaře minulého roku úspěšné album "Watch The World". To skvěle přijala nejen odborná kritika, ale i fanoušci, a tak není divu, že z něj v Miami žijící hudebník hodlá ještě nějakou dobu čerpat. Rozhodl se proto vydat jeho deluxe edici, která přináší obrovské množství exkluzivního materiálu.

Markus Schulz - Watch The World (Deluxe)
© facebook interpreta
Původní verze alba "Watch The World" obsahovala sedmnáct songů a na druhém disku akustické verze desítky z nich, nová deluxe verze čítá celkem třiadvacet položek, které jsou opět rozděleny na dva nosiče. Oba potěší nejen fanoušky, ale například i DJe - první disk obsahuje deset songů z původního alba, ale v dlouhých tzv. extended verzích. Ty doplňuje i nový singl "New York City (Take Me Away)", na jehož oficiální video se můžete podívat pod článkem.

I druhý disk přináší speciální materiál - celkem dvanáct remixů, které se váží k songům Markusova poslední studiové desky. Pouhé dva remixy ale byly doposud digitálně ke koupi, celých deset tak vzniklo exkluzivně pro potřeby této deluxe edice alba "Watch The World". Schulz velmi pečlivě vybíral ty, které o remixy požádal, přičemž nakonec jeho nabídku přijali například 4 Strings, Solarstone, Gai Barone, Standerwick nebo duo Fisherman & Hawkins.

I přesto, že má Markus Schulz v České republice obrovskou základnu fanoušků, titul “Watch The World (Deluxe)“ do českých obchodů nedorazí. Fyzickou verzi si můžete objednat například zde, pokud preferujete digitální formát, máte možnost tu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY