Kataklysm potěší své příznivce v Roxy

07.10.2017 10:58 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Sedmnáctý říjen bude svátkem pro všechny příznivce kanadské death metalové úderky Kataklysm. Ta vystoupí v pražském klubu Roxy v rámci svého turné, na kterém muzikanti oslavují dvacáté páté výročí společného hraní. Společně s nimi zahrají italští Graveworm, kteří se letos u nás představili na festivalu Brutal Assault.

Kataklysm vznikli v roce 1992 v kanadském Montrealu. Na kontě mají dvanáct studiových alb. Jejich počin z roku 2013 "Waiting For The End To Come" získal celosvětový úspěch a následné turné, které zahrnovalo celý svět a zároveň otevřelo nové cesty do Brazílie, Japonska a Jižní Afriky, se oprávněně pyšnilo plnými sály. V témže roce získali ocenění "nejlepší metalová skupina roku" na slavném ceremoniálu Indie Awards v kanadském Ontariu a krátce poté byli nominováni v kategorii nejlepší metalové album roku na prestižních Juno Awards, což je ekvivalent americké Grammy.

Setlist postavený na albech "Shadows & Dust" a "Serenity in Fire" slibuje nevšední zážitek, který otestuje základy klubu Roxy. Akce začíná od 18 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY