Marilyn Manson je v nemocnici, zranil se během koncertu v New Yorku

01.10.2017 13:56 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Marilyn Manson na sobotním koncertu v New Yorku utrpěl prozatím neznámá zranění a je stále hospitalizován v nemocnici. K incidentu došlo během známého coveru skladby "Sweet Dreams (Are Made Of This)", kdy se na něj převrhla podpěra držící dvě obrovské repliky zbraní, které jsou momentálním vybavením každého pódia probíhajícího "Heaven Upside Down Tour".

Manson zrovna dozpíval refrén a pak se o celý stojan opřel, což vyústilo v jeho převržení. Ochranka rychle zakročila a dekoraci z Mansona sundala, nicméně rocker se i přes to na nohy sám nepostavil a byl odvezen na nosítkách. Hned po konci písně zhasla světla a po několika minutách ošetřování bylo oznámeno ukončení koncertu. Ten trval necelých padesát minut. Šlo přitom teprve o třetí zastávku turné k nové, v pořadí desáté studiové desce, která vyjde již v pátek 6. října. Oficiální stanovisko o zpěvákově stavu či možnosti zrušení dalších koncertů zatím nevyšlo.

Pro Mansona to navíc nebyl jediný úraz na probíhajícím turné. Pouhý den dříve na koncertu v Pittsburghu spadl z pódia během poslední skladby "The Beautiful People". Na zemi zůstal pouze pár chvil, načež vstal a oznámil, že si zlomil kotník, a následně pokračoval. V písni si zahostovala Alice Glass, která celý večer otevírala svým setem.

Marilyn Manson se ukáže také v Praze, koncert je naplánovaný na 19. listopadu. Věřme, že se stihne brzy uzdravit a koncertní šňůru to nenaruší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY