Paul van Dyk prozradil podrobnosti o novém albu, jeho speciální představení proběhne v Berlíně

01.10.2017 16:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před pár dny jsme informovali o tom, že se Paul van Dyk v rámci turné k nadcházející desce zastaví v příštím roce i v České republice, nyní německý DJ a producent prozradil, co nás na albu čeká.

Paul van Dyk - From Then On
© facebook interpreta
Jeho novinka "From Then On" bude v pořadí osmým studiovým nosičem a v prodeji bude od 20. října. Německá legenda na desku zařadila celkem čtrnáct písní, přičemž některé z nich fanoušci již budou určitě znát. Nebude na ní chybět singl "Everyone Needs Love" z loňské zimy, jarní singl "Touched By Heaven", ani aktuální hitovka "Stronger Together". I tentokrát na celou práci nebyl Dyk sám, ale pozval si také několik přátel z hudební branže. Nechyběli M.I.K.E Push, Alex M.O.R.P.H., Jordan Suckley nebo Pierre Pienaar.

Paul Van Dyk k desce, kterou si je již možné předobjednat, právě odstartoval velké turné, leč jedna ze zastávek bude naprosto výjimečná. Tu si naplánoval na 14. října do Berlína. V prostorách tamější haly 1 Stralau slibuje retrospektivní vystoupení, během kterého zrekapituluje celou svoji dosavadní hudební kariéru a návštěvníkům nabídne nezapomenutelnou audiovizuální show. Pokud si tuto ojedinělou akci nechcete nechat ujít, poslední vstupenky můžete zakoupit zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY