Lady Gaga se v dokumentu "Gaga: Five Foot Two" doslova odhaluje

28.09.2017 09:49 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Lady Gaga stále sklízí řadu úspěchů. Do portfolia svých cen si připisuje prestižní televizní cenu Emmy za vystoupení na finále Super Bowlu. O přípravách na tuto dosud největší akci v její kariéře, ale i o nahrávání alba "Joanne" zpěvačka vypráví v novém dokumentu s názvem "Gaga: Five Foot Two".
7/10

Lady Gaga - Gaga: Five Foot Two

Vydáno: 22.09.2017
Celkový čas: 100:00
Když se pod něco podepíše gigant současné zábavy Netflix, je jasné, že nás nečeká objektivně pojatý komentovaný spot o tom, jak je Lady Gaga úspěšná, jak je všemi milovaná a jak její kostýmy a extravagance vycházejí z jejího uměleckého cítění. O vzniku její kariéry se nedozvíte nic. Za to můžete nahlédnout pod pokličku do jejího ryze soukromého života. Gaga se v průběhu několika měsíců nechala natáčet televizním štábem a bylo jí jedno, jestli je přitom nahá u bazénu, nebo jestli trpí bolestmi při rehabilitacích, které podstupuje od zranění kyčle.

Také se tu dozvíte pár pikantností o jejím vztahu k Madonně, o skutečné Joanne, podle které pojmenovala své poslední album, nebo že občas je její život řízen diářem manažera. Za všechny zmiňme scénu, kdy Stephani Germanotta dostává bolestivé léčivé injekce do zad, zatímco jí dvě maskérky a kadeřník chystají obličej na blížící se focení.

Osobních dokumentů ze světa umělců jsme viděli už spoustu. Z popových div je tu například Madonna s "I'm Going To Tell You A Secret" o zákulisí a životě v éře kolem "Re-Invention World Tour" nebo třeba Kylie Minogue a její "White Diamont", který pojednává o návratu na koncertní pódia po léčbě rakoviny prsu. Dokument Lady Gaga "Gaga: Five Foot Two" je takovou syrovější zpovědí z části života stále tak populární a stále tak zatracované světové megastar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY