Marie Fredriksson z Roxette vypráví o svém těžkém osudu v knize "Listen To My Heart"

28.09.2017 14:44 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Roxette jsou jednou z nejzásadnějších hudebních hvězd, které světu dalo Švédsko. Naprosto hrdě se postavili i po bok takové Abby a mnoha hity zásobovali světové hitparády prakticky po tři desetiletí. Jenomže vše má svůj začátek a taky konec.

Mnohé formace se zdráhají skončit, protože nechtějí přijít o doping v podobě vřískajících davů na koncertech a tisíců prodaných desek, jiným se tak nepoštěstí a osud rozhodne za ně. Tak jak se stalo v případě této legendy.

"Chci vám vyprávět, jaké to je, když člověka zasáhne osud tak, jako zasáhl mě," říká o smyslu publikace "Listen To My Heart" její hlavní protagonistka a zároveň zpěvačka Roxette Marie Fredriksson. Dětství sice měla poznamenané chudobou, ale poté zažila ty hezčí stránky života - popularitu, slávu, úspěch i peníze. Vše však ztratilo smysl v momentě, kdy se dozvěděla, že má smrtelný nádor na mozku. Rakovinu se jí podařilo porazit, následky jsou však s dalším minimálně koncertním působením kapely nadále neslučitelné.

Kniha "Listen To My Heart" je příběhem velké lásky, smutku, ohromného úspěchu a vítězství nad osudem. Nakladatelství Omega ji pokřtí 3. října 2017 v 19 hodin v Hard Rock Café Praha.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY