cool - musicserver.cz">

Eskimo Callboy se na "The Scene" snaží být hlavně trendy a cool

19.09.2017 11:30 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Hvězda německé electronicorové party Eskimo Callboy stále stoupá. Důkazem je i povedený koncert na letošním ročníku Rock for People, kde si poradili i s hlavním pódiem. Již předchozí deska je vyšvihla do předních linií subžánru a novinkou "The Scene" se pokusí své místo na slunci minimálně udržet.
6/10

Eskimo Callboy - The Scene

Skladby: Back In The Bizz, MC Thunder, The Devil Within, Banshee, The Szene feat. Fronz, VIP, Shallows, Nightlife feat. Little Big, X, New Age, Frances, Rooftop, Calling, The Devil Within (Acoustic)
Vydáno: 25.8.2017
Celkový čas: 42:52
Vydavatel: Century Media Records

Eskimo Callboy se úspěšně chytli na vlně stále populárnějšího electronicoru, který v sobě snoubí metalcorové kytary a divokost a výrazné elektronické aranže. Cynik by řekl, že jde vlastně o takovou metalovou diskotéku. Pravda je někde nablízku. Pro ty hudebně otevřenější je novinka "The Scene" poměrně nepřekvapivým mixem výše zmíněného, kapela na novince sází především na úderné refrény, které pořádně zatopí pod pódiovým kotlem. Kvalitu "The Scene" ovšem sráží její nevyrovnanost. První polovina desky je slušně naditá výraznými hity, počínaje úvodní "Back In The Bizz" přes singlovku s asi nejtanečnějším feelingem "MC Thunder" až po rockovější pecku "VIP". Škoda, že kluci materiál o přibližně deset minut neosekali, čímž by nahrávka získala hutnější koncentraci toho zajímavějšího, co Eskimo Callboy nabízí. Takhle se ve druhé polovině posluchač velmi snadno ztratí a jen těžko rozpozná, jaká píseň skončila a jaká zase začíná. Přesto má tahle německá parta v sobě velký potenciál a zdobí ji um napsat parádní hit pro rockové, metalové a vlastně i diskotékové fanoušky. Právě široký záběr se pomalu a jistě stává ornou půdou pro významnou fanouškovskou základnu, která se nepochybně rozšíří i u nás, a to po 22. říjnu, kdy v klubu Roxy představí tento aktuální, vlastně docela sympatický počin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY