Kelly Clarkson se vrací s velkolepým klipem k "Love So Soft"

09.09.2017 17:00 - Honza Balušek | foto: Atlantic Records

Dva a půl roku od minulé desky "Piece By Piece" se Kelly Clarkson opět vrací na hudební pole. V mezidobí přesídlila k nové nahrávací společnosti, povila druhé dítě a rozhodla se splnit si sen a konečně natočit desku, jakou si vždy přála, ovlivněnou soulovou hudbou a zlatými časy Whitney Houston či Mariah Carey. Zda se jí povedla, zjistíme 27. října, kdy novinka nazvaná "Meaning Of Life" vyjde, ochutnat ale můžeme už nyní. A to dokonce dvakrát.

Za pilotní singl byla zvolena písnička "Love So Soft", v níž se Kelly vokálně nijak nebrzdí a zvukem se vrací o pár let či spíše dekád zpět, neuslyšíte tak rozhodně žádnou xtou variaci na The Chainsmokers či Calvina Harrise. Na videoklipu je pak rozhodně vidět, že jí nové vydavatelství věří, protože tolik počítačových triků, prostředí, šatů a vůbec nápadů v každém záběru jste v tříminutovém videu asi už dlouho neviděli.

Druhá novinka "Move You" prozatím videoklip nemá a nabízí její klasičtější hudební tvář v podobě balady, v níž ji silně podporuje i (gospelový sbor) sbor a slabě saxofon. Pokud by pro některé fanoušky hlavní singl byl až moc velká změna, touto druhou zveřejněnou skladbou si určitě spraví chuť.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY