Na novince Foo Fighters zpívá i Justin Timberlake

06.09.2017 18:48 - Honza Balušek | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Když Foo Fighters před časem tvrdili, že na jejich nové desce zpívá i největší současná hvězda pop music, fanoušci nejčastěji tipovali zpěvačky Adele či Taylor Swift. Nyní ale Dave Grohl konečně kápl božskou - hvězdným hostem, který ozvláštní nahrávku "Concrete And Gold", je Justin Timberlake.

S tím se kapela pravidelně stýkala ve studiu při nahrávání, kde pracoval právě i on a nakonec projevil touhu zazpívat si na nové desce kapely, aby se mohl "pochlubit svým kamarádům". Nečekejte ale žádný velký duet, podle Grohlových slov si Justin pouze vystřihl pár la la la v jedné skladbě. Timberlake ale není jediným hostem nové kolekce Foo Fighters, zabubnoval (!) si na ní třeba Paul McCartney a k výsledku přispěli i Alison Mosshart, Shawn Stockman z Boys II Men, zpěvačka Inara George či saxofonista Dave Koz.

Album "Concrete And Gold", které kapela propagovala už i na červnovém pražském koncertě, vychází 15. září a nabídne těchto jedenáct nových skladeb: T-Shirt, Run, Make It Right, The Sky Is A Neighborhood, La Dee Da, Dirty Water, Arrows, Happy Ever After (Zero Hour), Sunday Rain, The Line, Concrete And Gold.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY