Taylor Swift zkouší v novince "...Ready For It" nový zvuk

05.09.2017 09:52 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Jako by šílenství kolem Taylor Swift nebralo konce. Teprve před pár dny představila klip k novému singlu "Look What You Made Me Do" a už nyní servíruje skladbu další. Aktuální track "…Ready For It" je opět něco, co byste od Taylor čekali jen těžko a kupodivu jí tenhle nový hudební směr perfektně sedí.

Promosingl byl představen nejprve jako ukázka během zápasu v americkém fotbalu Alabama vs. Florida, poté byla zveřejněna celá verze online. Taylor v novince opět bádá v pro ni dosud neprozkoumaných hudebních vodách, tentokrát se potápí hluboko do elektro-popu. Zpěvačka se zjevně nebojí experimentovat a hrát si s novými zvuky, proč by taky ne, když jí to jde na výbornou.

Kanye West a Katy Perry si můžou oddychnout, lyrická střela tentokrát padla na herce Joe Alwyna, se kterým Swift údajně chodí. V textu se lehce odkazuje na svoji alter personu z "Blank Space", která byla posedlá randěním. Extrémní beat tak zpěvačku doprovází při dumání nad tím, kolik jich před ní její milovaný v posteli už vystřídal a jak si ho vlastně unese jen sama pro sebe.

Uvidíme, čím nás Taylor Swift překvapí příště, jelikož takových překvapení do 10. listopadu, kdy má vyjít její nová deska, bude nejspíš ještě habaděj.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY