Zářijový koncert Diany Krall je téměř vyprodán, pořadatelé přidávají vstupenky na stání

24.08.2017 11:03 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Zpěvačka a klavíristka Diana Krall představí 20. září v DRFG Areně svoje nové album "Turn Up The Quiet". Do koncertu sice zbývá ještě několik týdnů, ale už nyní je téměř vyprodán. Pořadatelé proto uvolnili do prodeje ještě vstupenky na stání.

"Zájem o koncert nás těší. Nejlepší místa v sále zmizela z větší části ještě před loňskými Vánocemi a nyní už na sezení zbývá jen pár posledních desítek míst. Proto do prodeje přidáváme vstupenky na stání za 490 korun," přibližuje výkonný ředitel pořádajícího JazzFestu Brno Vlastimil Trllo. Sektor na stání bude situován na tribuně E a celková kapacita hlediště tak pojme přibližně čtyři tisíce diváků.

Deskou "Turn Up The Quiet" se kanadská umělkyně vrací ke kořenům a k písním z takzvaného Great American Songbook. "Už dlouho jsem měla chuť tyto skladby zpracovat po svém. Společnost mých nejlepších hudebních přátel mi umožnila vyprávět tyto příběhy tak, jak jsem zamýšlela. Někdy stačí 'zesílit ticho', abyste slyšeli trochu lépe," odkazuje Krall na název alba. Na desce najdete jedenáct jazzových standardů, v jejichž aranžmá hraje prim piano a charakteristický zpěvaččin hlas.

"V brněnské DRFG Areně se Diana Krall představí s jazzovým kvintetem, s nímž již mnohokrát dokázala vykouzlit intimní atmosféru i ve sportovní hale. DRFG Arena je navíc prostor poměrně komorní a nabízí velmi solidní akustiku pro tento typ koncertu. Interpretace skladeb z 'velkého amerického zpěvníku' je podle mého názoru nejsilnější stránkou Diany Krall a znamená dlouho očekávaný návrat ke kořenům z devadesátých let," říká umělecký ředitel festivalu JazzFestBrno Vilém Spilka.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji v prodejní síti Ticketportal a v běžných kamenných předprodejích. Více informací o koncertu najdete na stránkách JazzFest Brno.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY